Ryktene svirret

I går var det bursdag på cirka 71 grader nord, et veldig hyggelig selskap. Jeg satt ved siden av bruttern og han hadde selvfølgelig valgt plass ved siden av damer i skinnbukse og skinnskjørt. Familiesvakhet!

Vi skjønte tidlig at noe spennende hadde skjedd i Honningsvåg ettersom muttern hadde ringt. Eller muttern hadde ringt han, ikke meg. Dermed antok vi at det var noe hyggelig som hadde skjedd, og ikke noe alvorlig.

Joda, en haug av personer i Honningsvåg hadde vunnet penger i Norsk Tippings nabolag. Den høyeste summen, 100 000 kroner, ble vunnet av en person et par hundre meter fra brutterns hus, ifølge Norsk Tippings nettsted under festen. At honningsvåginger vinner penger er alltid artig. I går var det en del personer i byen som fikk en hyggelig overraskelse fra det statlige selskapet.

Bruttern og muttern var to av vinnerne. Forhåpentligvis brukte dem ikke opp familiens flaks, for i dag skal unge Solvik levere inn oddskuponger, Lotto og Tippekupongen. Det blir en vanlig lørdag i spillets tegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar