Når du håper Åse Merete Elde herjer med bruttern

Når bruttern, trener for et aldersbestemt fotballag i Turn, er så høyt oppe at han er upåvirket av påminnelsen om at guttene hans tapte 14-1, er det uten tvil på tide at han blir dratt ned noen hakk. Han har forresten grunn til å være høyt oppe, til tross for svake resultat for eget aldersbestemt lag. Klubben han heier på, Man City, er styggod for tiden. Så god at det gjør vondt for unge Solvik å se at den eldre Karlsen har det bra. Ikke en gang virus for «manneinfluensa» dro han ned, et virus som ble plantet i Kløfta. Altså gata Kløfta.

I ettermiddag får Man City besøk av Chelsea, helgens hovedkamp i Premie League. Åse Merete Elde, også bosatt i Kløfta, heier på Chelsea. I dag er det rivalisering mellom to naboer på cirka 71 grader nord.

Hos spilleselskapene er Man City favoritt. Avspark klokken 17:00 på TV 2 Sport Premium.

Utvalgte selskap med odds på hjemmeseier, uavgjort og bortekamp:
Comeon: 1,51, 4,50, 6,20.
Betsson: 1,56, 4,65, 6,00.
Expekt: 1,52, 4,20, 6,00.
Coolbet: 1,57, 4,55, 6,10.
Unibet: 1,53, 4,75, 6,25.
Nordicbet: 1,56, 4,65, 6,00.
Norsk Tipping: 1,57, 3,75, 4,75.

Prøv
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn 100 kroner hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med kampen.

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett.

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende! Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape! Skribenten setter 100 kroner på Chelsea-seier, kun for underholdningens skyld. Dessuten ville det vært greit om bruttern fikk en fæl søndag kveld samtidig som jeg tjener 520 kroner. Om Chelsea vinner? Tvilsomt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar