Comeon-ambassadør i Hjemmebane

I kveld er det premiere på Hjemmebane, NRKs nye store seriesatsing.

John Carew, tidligere fotballspiller og nå blant annet ambassadør for Comeon.com; selskapet skribenten bruker, er én av hovedrolleinnehaverne i storsatsingen Hjemmebane. Carew skal blant annet spille mot Ane Dahl Torp. Serien har, ifølge NRK.no, et budsjett på 70 millioner kroner. Det er mye penger for en norsk serie.

Serien handler om Helena Mikkelsen som blir norgeshistoriens første kvinnelige fotballtrener på toppnivå. Det er John Carew som spiller eks-proffen som ble forespeilet trenerjobben.

Temaet i serien er interessant på mange måter. For det første har det ikke blitt laget altfor mange dramaserier om fotball, selv om markedet for både serier og fotball er gigantisk. For det andre bør spørsmålet om en kvinnelig hovedtrener være superinteressant. Det er ingen ting i fotball som tyder på at menn er mye bedre enn kvinner til å styre lag, både det taktiske, fysiske, psykiske og det forretningsmessige. Likevel er det ingen kvinnelige topptrenere/managere i herrefotballen. Kanskje kan Hjemmebane på sikt bidra til flere kvinner i toppfotballen?

Selv om jeg heier på kvinner i herrefotballen, håper jeg John Carew gjør det godt i på Hjemmebane. Han er tross alt ambassadør i et spilleselskap med lisenser i utlandet, selskapet skribenten bruker mest. Heia Carew og heia Comeon.com.
(Ikke reklame, men illustrasjonsfoto hentet fra Comeon.com) 
Premiere på NRK1 klokken 20:15 i kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar