Tipper på Eurojackpot-rekord i dag

Det er umulig å vite helt sikkert hva andre personer foretar seg, men vi vet at reklame fungerer og vi vet at penger frister en stor del av befolkningen. Jeg tipper det blir rekord for Eurojackpot hos Norsk Tipping i kveld.

I kveld er det 860 millioner kroner i førstepremiepotten. Det er så mye penger, at en eventuell vinner kan betale alle utgiftene til en liten norsk kommune, cirka 4 000 innbyggere, i over tre år. Ja en liten norsk kommune har høye utgifter fordi politikerne ikke setter grenser for politikk.

Motstanden mot reklame for spilleselskapene i Norge er stor. Politikerne har sørget for at statens eget selskap har såkalt monopol. Dermed kan staten kjøpe reklameplass hos kommersielle kanaler gjennom selskapet Norsk Tipping, noe staten benytter seg av i stor grad. Torsdag var det reklame for Eurojackpot på TV2, spotter som sørger for gigantisk omsetning for akkurat dette spillet. Alle ønsker vel å vinne 860 millioner kroner?

Skribenten ønsker like konkurransevilkår på spill, konkurransevilkår der borgerne får frihet og ansvar for egne penger. Jeg skiller ikke mellom kjøp av alkohol, kjøp av sjokolade, kjøp av bil eller kjøp av veddemål. Alle kjøpene gir forbrukerne fordeler og ulemper, noe jeg karakteriserer som selve livet.

Innleveringsfristen for Eurojackpot er klokken 19:00.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar