Coolbet-kunder tror på Man Utd og Liverpool

Det er en deilig søndag for mange fotballsupportere. Det er en søndag der to av klubbene med flest supportere i Norge skal i aksjon. Vi får en ettermiddag med Man Utd og Liverpool på TV eller skjermen.

Coolbet.com viser omsetningen på utvalgte veddemål, en oversikt som viser at publikum har tro på både Man Utd og Liverpool.

Klokken 13:45 var det satt nesten 150 000 kroner på kampen mellom Newcastle og Man Utd. 92 prosent av pengene, vel 138 000 kroner, havnet på Man Utd-seier. Det er avspark klokken 15:15 og TV 2 Sport Premium viser kampen.

På kampen mellom Southampton – Liverpool var det satset vel 180 000 kroner. 87 prosent av innsatsen havnet på Liverpool-seier. Avspark klokken 17:30, på TV 2 Sport Premium.

Skulle for eksempel Newcastle og Southampton vinne, tjener trolig Coolbet.com bra med penger i dag; selv om det blir foretatt mange veddemål der selskapet ikke publiserer omsetningstallene.

Coolbet er én av aktørene i det norske markedet med lisenser i utlandet. Den norske spillpolitikken vedtatt av Stortinget med såkalt monopol til Norsk Tipping, er årsaken. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar