Når Steve Aleksander slår av skjermen

Vi reagerer alle ulikt når vi ligger an til å vinne penger. I går fikk jeg se en uventet reaksjon fra Steve Aleksander Eliassen, én av dem i Nordkapp som spiller på oddsen.

Eliassen liker resultatoddsen godt, og han er dyktig til å gjette resultat på kamper i menyen til Norsk Tipping. Tirsdag var det full klaff på kampen mellom Bristol City og Man City. Onsdag tippet Eliassen 2-2 mellom Arsenal og Chelsea, til en odds på 12.

Etter vel 60 spilte minutt tok Arsenal ledelsen 2-1. Unge Eliassen manglet kun ett Chelsea-mål før tusenlappene tikket inn på spillekontoen. De siste minuttene presset Chelsea og var nært utligningsmålet, veldig nært faktisk. Hva gjør unge Eliassen? Jo, han slo av skjermen og droppet avslutningen av kampen. Han gikk glipp av gigantiske Chelsea-sjanser.

Sluttresultatet ble 2-1 og Steve Aleksander Eliassen hadde ikke full klaff i ligacupsemifinalene som ble spilt tirsdag og onsdag. Spennende var det, så spennende at den unge mannen ikke fulgte siste del av kampen. Herlig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar