Kan bli hyggelig premie på tippekupongen i dag

I dag, lørdag 6. januar, kan det bli hyggelig premie på 12 riktige tegn på tippekupongen til Norsk Tipping. Bonuspotten på fire millioner skal ut, i tillegg er det FA Cup-kamper på kupongen. Det er et kampoppsett som trolig gir noen uventede resultat som reduserer antall rekker med 12 riktige tippetegn. Vinneren eller vinnerne kan få hyggelig utbetaling med dyktighet og flaks.

Ofte er premieutbetalingene på tippekupongen lav, irriterende lav. Samtidig er tippekupongen en fin og gammel tradisjon på lørdagene.

Innleveringsfristen er satt til klokken 15:55.

Grasrotandelen
Grasrotandelen er penger direkte til samfunnsnyttige formål, til aktiviteter laget av mangfoldet av organisasjoner i Norge. For lag og foreninger har Grasrotandelen blitt en viktig inntektskilde. Med offisiell konkurranse på markedet, kunne ordningen vært videreutviklet.

Det er Norsk Tipping, Brønnøysundregistrene, Kulturdepartementet og Lotteri- og stiftelsestilsynet, som samarbeider om ordningen og som har oppgaver knyttet til Grasrotandelen.

Leverer du tippe- eller lottokuponger i dag, sørg for at du har en grasrotmottaker. Det er penger som skaper aktivitet i ditt lokalmiljø!

Skribenten har Honningsvåg Turn & Idrettsforening som grasrotmottaker. Det største idrettslaget på Magerøya får penger hver gang jeg leverer tippekuponger, Lotto-kuponger og Eurojackpot. Andre spill, for eksempel oddsen, bruker jeg internasjonale aktører. Da blir det ikke penger til idrettslaget på grunn av den norske spillpolitikken.

Siden lanseringen i 2009 har det blitt generert over to milliarder kroner gjennom ordningen. Én million kunder hos Norsk Tipping har valgt en organisasjon som skal få prosentdelen deres, og mer enn 25 000 lag og organisasjoner får midler.  For 2017 utgjorde grasrotandelen om lag 465 millioner kroner, ifølge Regjeringen.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar