Når kommunalministeren «skyter» på unge Solvik

Vanligvis er det jeg som er høy og mørk etter kamper mellom Rosenborg og Stabæk. Lørdag fikk jeg tilbake med samme mynt. Ja jeg tapte penger, men verst var det at Jan Tore Sanner fikk inn gode poeng etter kampen.

Like etter at dommeren blåste av kampen, sendte Sanner en melding via Twitter: --Dere var heldige som dro fra #Nadderud med ett poeng @Stabaek.

Sanner har helt rett. Rosenborg var heldig som fikk poeng i eliteseriekampen. Stabæk spiller godt så langt denne sesongen, og fortjener å være blant de beste lagene etter de åtte første ligarundene.

Rosenborg er fortsatt Norges beste lag og kommer til å vinne ligaen, selv om det kommer til å være rusk i maskineriet i enkeltkamper.

Rosenborg-kampen var starten på en fryktelig oddslørdag. Det ble tap av penger, selv om summen var lav.

Nye muligheter
For Rosenborg er det ikke nye muligheter før 16. mai, men for oss oddsspillere kryr av valgmuligheter i løpet av en lang fotballdag. Det er kamper i England, Spania, Italia, Nederland, Frankrike og Sverige, for å nevne noen land. Det beste er at de internasjonale spilleselskapene ikke følger norske åpningstider på en søndag, noe som betyr uante muligheter for oss som liker gambling.

Spill du også, men ikke bruk mer penger enn du har råd til å tape! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar