Himmel og hav, for noen fotballfester det blir i kveld

16. mai er Norges beste fotballdag med veldig mange kamper, både lokalt og nasjonalt. Det blir en festaften for alle som liker fotball. Å plukke ut spesielle oppgjør er vanskelig, men skribenten er naturlig nok spent på kampene Rosenborg mot Tromsø på Lerkendal og Porsanger mot Turn i Lakselv.

Oddsselskapene lokker med gode tilbud til spillerne. Det ene selskapet overgår det andre når det gjelder tilbud. Konkurranse er sunt, konkurranse kommer forbrukerne til gode. Denne gangen alle som liker veddemål.

Jeg synes det er vanskelig å plukke ut det beste tilbudet fra spilleselskapene, men jeg liker Betssons 16. mai-bonanza. Få 50 kroner i form av gratisspill for hvert eliteseriemål i dag, tirsdag 16. mai.

Hvis jeg var deg, selv om du ikke er interessert i fotball, ville jeg satt inn penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus, spesielt i dag 16. mai.  Pengene kan du putte på veddemål i forbindelse med 16. mai-festen. 100 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i kveld. Nam!

Ha en nydelig fotballkveld! 
(Foto: Betsson Norge på Instagram.com) 

Oddsen gjør livet mer spennende. Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar