Dersom Stig Erling Kristiansen får problem med psykisk helse, har Sten Oshaug skylden

Jeg sitter og slår meg på magen, og gliser bredt. To kompiser har hatt et veddemål som har satt litt farge på hverdagen denne fotballsesongen. Ja, det er mulig å vedde uten spilleselskap som mellomstasjon og deler av befolkningen gjør frivillige avtaler i forbindelse med fotball.

Når Man Utd er på sitt absolutt verste, blir rundspilt på White Hart Lane og ligger under 2-0, sender mister Sten Oshaug økonomisk krav til kompisen Stig Erling Kristiansen.

De to vennene har veddet et pengebeløp om hvem som får best plassering av Liverpool og Man Utd i ligaen sesongen 2016/2017. Liverpool har én kamp igjen, Man Utd har to ligakamper igjen. Oshaugs lag har 73 poeng, mens Kristiansens lag har 65 poeng. Det er umulig for Man Utd å ta igjen Liverpool, selv om laget har én kamp til gode.

Når Man Utd er på sitt absolutt verste klarer mister Oshaug å minne om veddemålet samt sende krav om pengene. Jeg ser for meg at Kristiansens helse har fått en psykisk knekk. Om vi som heier på Liverpool er bekymret for dette? Neeeeeei!

Kampen endte forresten 2-1, og Stig Erling Kristiansen har allerede vipset over pengene.

Stig Erling Kristiansen er ihuga Man Utd-supporter, jobber i fylkeskommunen og er leder av den lokale fotballklubben i Honningsvåg. Sten Oshaug er bare Sten Oshaug, men han heier på Liverpool og har ei veldig morsom dame!

Om det blir nytt veddemål neste sesong? Ja sikkert! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar