Breddefotballen på oddsprogrammet

I Norge har det vært tradisjon for at breddefotballen er representert blant veddemålene det er mulig å foreta. Norsk Tipping har i mange år hatt kamper fra lavere divisjoner på tippekupongen. Ettersom tippekupongen kun består av 12 kamper, har utvalget vært begrenset.

Oddsen, både hos Norsk Tipping og internasjonale spilleselskap, sørger for at publikum som møter opp på stadion for å se sitt lokale lag, kan sette penger på kampen de skal se. En nyvinning som blir videreutviklet sesong for sesong, gjør den lokale fotballen ekstra interessant.

Nå er fotballen i de lavere divisjonene i gang, også i landets nordligste fylke. Du kan tippe på ditt lokale lag. Utvalget varierer fra spilleselskap til spilleselskap, men det er mulig å finne godbiter langt ned i divisjonssystemet.
(Foto: Unibet.com) 
Breddefotball, pengespill og utfordringer
Ettersom jeg ikke har verv i fotballgruppa til Honningsvåg Turn & Idrettsforening, hender det at jeg setter penger på Turn-kamper. I norsk fotball blir det forventet at trenere, spillere og utvalgte ledere ikke deltar i veddemål eller pengespill i tilknytning til kamper der klubbens egne lag er involvert. For øvrig forventninger som blir brutt daglig i forbindelse med seriespill, uten at målsettingen er kampfiksing.

Pengespill i tilknytning til fotball, spesielt breddefotball der overvåkingen er liten, gir utfordringer. Det er utfordringer vi vanlige oddspillere ikke trenger tenke mye på. Det er den norske fotballfamilien som har det største ansvaret mot dette som vi kan omtale som en trussel mot idretten. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar