Andreas Børvik eller Asle Heramb?

Himmel og hav, det blir litt av en fotballsøndag. Det er et hav kamper i interessante ligaer, ligaer mange fotballsupportere følger med. Dagens høydepunkt er uten tvil Tottenham mot Arsenal, på #2pl.

Jeg har noen venner som heier på Tottenham og Arsenal, to bakgårdsklubber i London. De mest aktive av vennene på sosiale medier i forbindelse med fotball, er Andreas Børvik og Asle Heramb. De skyter på hverandre i forbindelse med kamper. De skyter for øvrig på alle andre også. Herlige skuddvekslinger, skuddvekslinger popcorn smaker godt til.

Børvik er alltid Tottenham, alltid. Taper laget har dommeren som regel skylden. Heramb derimot er ikke alltid Arsenal. Han har flere ganger vært i tvil om seire foran kamper, men når Arsenal vinner får vi andre høre det. Ordene «Arsenal sin fotball» var det Asle Heramb som oppfant, men det er ord han har brukt lite denne våren.

Det er avspark klokken 17:30. Det blir trolig en triller av en fotballkamp. Det er bare å glede seg for oss som ikke har et forhold til noen av lagene, bortsett fra at vi liker krigen mellom Tottenham- og Arsenal-supporterne.

Odds på kampen fra utvalgte aktører; hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Norsk Tipping: 1,80, 3,50, 3,65.
Betsson.com: 1,79, 4,10, 4,50.
Unibet.com: 1,78, 4,10, 4,55.
Coolbet.com: 1,81, 4,00, 4,55.
Expekt.com: 1,78, 3,90, 4,30.

Oddsen beriker fotballkamper. Oddsen gir deg spenning! Ikke spill for mer enn du har råd til å tape! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar