Spilleselskap kansellerte veddemålet veldig raskt

Det er nok av tullinger i fotballen allerede, for eksempel nasjonalister og hooligans. Det siste denne idretten trenger er at terrorister inntar arenaene for fullt. Akkurat nå etterforskes bombene mot bussen til Dortmund-spillerne. Ingen av oss utenforstående kan med sikkerhet si hva som rammet bussen tirsdag kveld, i forkant av Champions League-kvartfinalen mot Monaco i Tyskland.

Fotballarenaer er ikke beskyttet mot terrortrusler og terrorhandlinger. Det kryr av eksempel; for eksempel da landskampen Tyskland – Nederland ble avlyst på grunn bombetrussel, og bomber i Frankrike i forbindelse med kampen mellom Frankrike – Tyskland.

Den utsatte kampen mellom Dortmund – Monaco blir spilt i kveld.

Bombene mot bussen la en klar demper på fotballkvelden tirsdag. Vi gikk glipp av det som trolig ville blitt en god fotballkamp. I tillegg tapte en del oddsspillere muligens fortjeneste på veddemål.

Jeg hadde HU i oppgjøret mellom Juventus – Barcelona, men avkastning ble begrenset siden Comeon.com naturlig nok kansellerte veddemålet i den tyske kampen som ble utsatt. Jeg hadde Dortmund-seier på min kupong.

Hun jeg spiller sammen med på oddsen, tømte kontoen vår hos Betsson.com på kampen som ble utsatt. I løpet av kvelden var alle pengene satt tilbake på spillekontoen.

Nye muligheter i kveld. Englands representant i kvartfinalene er Leicester. Det blir spennende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar