Mangfoldig tilbud til pokerspillere

Det kryr av tilbud til pokerspillere. Unibet Open er én av turneringene som blir arrangert.

Unibet Open er en fast turnering som arrangeres flere ganger i året. Dette er en turnering der profesjonelle og amatører spiller mot hverandre. Neste stopp for Unibet Open er København i slutten av mai.  Spillere kan vinne billetter til satellittene ved å spille poker hos Unibet, og hvem vet; hvis du spiller godt kan du vinne én plass i turneringen.

Unibet Open har blitt arrangert siden 2007. Selskapet mener turneringen er synonymt med herlige opplevelser. Det er gode destinasjoner i Europa som blir benyttet, fra solfylte strender i juni til festlige vinterdestinasjoner i desember.

Pokerspillere mener Unibet Open events har en ting til felles: Den perfekte sammensetningen av gjestfrihet, poker, fester, casino og livespilling. Spillere som er med på Unibet Open skal få sitt livs opplevelse.


Om Unibet
Unibet ble grunnlagt av Anders Ström i 1997. I dag er Unibet en del av indred Group, et av verdens største spillselskaper på nett. Unibet har fått en rekke utmerkelser for glimrende produkt i løpet av årene. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar