Norske tippekamper

Norsk Tipping har fylt tippekupongen, søndagskupongen, med norske tippekamper. Tipperne skal sette tippetegn på kamper i Eliteserien, OBOS-ligaen og Norsk Tipping-ligaen.

Det er bonuspott på pause- og fulltidsspillet.

Innleveringsfristen er satt til klokken 14:55.

Kamp nummer fem Sandefjord - Kristiansund blir trukket. 

La barn spille

Det er 18-årsgrense for spill i Norge, en latterlig aldersgrense. Den kriminale lavalderen er 15 år, den seksuelle lavalderen er 16 år, men du må være 18 år for å levere inn tippekupongen. Dette henger rett og slett ikke på greip!

Skribenten er en av dem som har spilt for hygge og underholdning stort sett hele livet. Tippekupongen var det første spillet, et spill jeg fortsatt deltar på. Det er trolig innlevering av tippekupongen som ung gutt som har lært meg mye om pengebruk, vinnermuligheter og ansvarlig spill, i tillegg de liberale holdningene som har ligget i ryggmargen hele livet. Å la barn spille for små summer er etter min mening god oppdragelse. Takk til gamla som lot meg få utforske denne delen av livet tidlig!

Du kan la ditt barn spille på din profil hos Norsk Tipping. Fotball er artig i fellesskap med andre, også når det gjelder spill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar