Fantastisk omsetning hos Coolbet på Champions League-finalen (46 748 spill på 1, x og 2. Nam!)

Skribenten sliter litt med tallene hos Coolbet på Champions League-finalen. Jada kalkulatoren fungerer, men Lotto-verten på NRK1 stilte opp i skinnbukse. Det er vanskelig å få henne ut av hodet. Lekkert, sinnssykt lekkert. Nam! Det er noe med meg og skinn!

Selv om skinnbuksa har limt seg inn i hjernebarken, registrerer jeg fantastisk omsetning på Champions League-finalen hos Coolbet. Det er sum som minner om rekord på Coolbet.com.

45 minutt før avspark i kampen Liverpool – Real Madrid, var det omsatt for kroner 2 515 945 på 1, x og 2. Kroner 1 167 864 var satt på Real Madrid-seier, mens kroner 1 120 870 var satt på Liverpool-seier. Det var foretatt 46 748 spill på 1, x og 2. Rått, herlig rått!

Lovlig

Selv om norske myndigheter konsekvent omtaler kommersielle bookmakere/spilleselskap som ulovlige aktører, driver de lovlig på lisenser fra mer liberale land enn Norge. Det er lovlig for norske borgere å benytte internasjonale aktører til hygge og underholdning.

Har du satt penger i spill hos Coolbet eller andre utenlandske spillselskap i dag, gjør du ingen ting ulovlig. Dette ifølge norsk lov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar