Vinner Real Madrid taper bookmakere motbydelig mye penger

Fy, for en spennende kveld. Det er Champions League-kamp mellom Manchester City – Real Madrid. Bookmakere i det uregulerte nasjonale markedet har satt oddsen lavt på Manchester City-seier, mens oddsen på Real Madrid-seier er satt ulogisk høyt.

Høy odds på Real Madrid-seier har fristet spillere. En betydelig del av omsetning er plassert på spansk suksess i England.

Hvis Real Madrid vinner i kveld, taper bookmakere ganske mye penger. Oddsen er veddemål, veddemål mellom deg og bookmakeren.

Én time før avspark var det omsatt for kroner 605 806 hos Coolbet på varianten 1, x og 2. En normal sum i Champions League-sammenheng, men unormalt at en gigant som Real Madrid har så høy odds før avspark.

51 prosent av innsatsen var satt på Manchester City-seier, syv prosent på uavgjort og 41 prosent av pengene var satt på Real Madrid-seier.

Det var foretatt 18 362 spill på 1, x og 2.

Summen og antall spill øker kraftig i minuttene frem mot avspark.

Coolbet.com er kun en av veldig mange aktører i det uregulerte nasjonale markedet. Enerettsmodellen gir kommersielle aktører stort spillerom. Bra for oss liberalere, mindre bra for politikere som er avhengige av penger til å kjøpe oppslutning.

Skal du se kampen, spill på oddsen. Oddsen gir oppgjøret en ekstra dimensjon. Spill gjør livet litt artigere!

Sats aldri mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar