Lys mellom husan – her betyr du mer

Etter flere år med bolystuker i store deler av Finnmark har fotballkretsen lansert «Lys mellom husan – her betyr du mer».

--Gjennom støtte fra eksterne samarbeidspartnere som alle har et brennende hjerte for utvikling av Finnmark, ser vi at dette vil bli den største satsningen Finnmark Fotballkrets noen gang har ledet. Prosjektet er tenkt strekt over årene 2022-2025 og vil ha en ramme på cirka 18 millioner kroner som skal brukes direkte ut mot våre kommuner, ifølge en pressemelding fra Finnmark Fotballkrets.

Fotballkretsens tanke er at dette er et prosjekt som Finnmark trenger. Et prosjekt som bygger identitet og stolthet i fylket. Et prosjekt som strekker seg gjennom hele året i fire år.

Fotballkretsens hovedsamarbeidspartner i prosjektet er FeFo. Andre samarbeidspartnere er Finnmarkssykehuset, SpareBank 1 Nord-Norge, Troms og Finnmark fylkeskommune, Trond Mohn, iFinnmark, Frikant Mediedesign og Kvensk Institutt.

De første kommunene som får besøk av prosjektet i 2022 er Porsanger kommune, Lebesby kommune og Tana kommune. Det blir arrangert inspirasjonskveld for frivilligheten og to aktivitetsdager i hver kommune.

«Lys mellom husan – her betyr du mer» ble presentert på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.

(Saken først publisert på Radionordkapp.no)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar