Fokus på bærekraft i formel 1

Nok en gang er det DHL som opererer den enorme logistikken bak formel 1 og transporterer opptil 1.400 tonn høyverdigods til hvert løp, inkludert racerbiler, dekk, reservedeler, drivstoff, og annet utstyr. Med fokus på å hjelpe formel 1 å nå målet om et netto-null karbonavtrykk innen 2030, utstyrer DHL hele sin flåte av F1-dedikerte lastebiler med GPS for å overvåke drivstoffbruk, velge de mest effektive rutene og redusere CO2-utslippene. Andre tiltak inkluderer bruk av DHLs drivstoffeffektive Boeing 777-fly, som reduserer karbonutslipp med 18 prosent sammenlignet med tradisjonelle fly, og utnytter multimodale transportløsninger, inkludert land- og sjøfrakt.

--Vi har administrert logistikk for formel 1 i nesten 40 år, og med den veksten i sportens popularitet, med flere løpsdatoer og arenaer lagt til i sesongkalenderen, er logistikk fortsatt en stor del av det som gjør F1-opplevelsen mulig, sier Arjan Sissing, Head of Global Brand Marketing i Deutsche Post DHL Group, i en pressemelding.

Ettersom formel 1 fokuserer mer og mer på bærekraftige transportteknologier, er den potensielle innvirkningen på den globale bærekraftsinnsatsen enorm.

Oddsen

Formel 1 ligger i oddsmenyen til bookmakere i det uregulerte nasjonale markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar