Selger kropp på Only Fans

Forbudet mot kjøp av sex har åpnet et enormt marked for mennesker som ønsker å tjene penger på kropp og nakenhet. Skribenten har ei venninne som har Only Fans-konto. Tirsdag kveld snakket jeg lenge med henne om Only Fans-businessen og hun tjener godt med penger på nakenvideoer.

Hun fortalte at hun mandag la hun ut en video på vel 14 minutt. Det koster 500 kroner å se videoen, i tillegg til prisen kundene betaler for å ha tilgang til siden. Hun ville ikke fortelle hvor mye penger hun hadde tjent på videoen, men hun hintet om flere hundre tusen kroner. Tusen seere på videoen gir 500 000 kroner i bruttoinntekt.

Liberalister vet at forbud og reguleringer stort sett er mislykket. Politiske inngrep i frihet gir forutsette og uforutsette bivirkninger.

Hun bør egentlig takke norske politikere. Forbudet mot sexkjøp har gitt nye muligheter, og det uten å selge det vi definerer som sex.

Sexkjøpsloven trådte i kraft 1. januar 2009. Det er en lov som krenker blant annet avtalefriheten.

For liberalister, inkludert skribenten, er det viktigst at voksne mennesker har frihet til å inngå frivillige avtaler, også avtaler om seksuelle tjenester. Og ja, det blir solgt sex selv om vi har en sexkjøpslov.

Solvi skriver om politikk

Denne artikkelen ble skrevet på grunn av en avtale med en leser om en politisk artikkel hver dag med fokus på liberal og god politikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar