Fantastiske valgmuligheter for oddsspillere

Det blir spilt veldig mange fotballkamper i dag, kamper som gir oddsspillere fantastiske valgmuligheter. Liberalere elsker valgmuligheter og frihet!

Finn noen objekt, sett penger på kupongen og nyt dagen! Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

Oddspodden

Hør Oddspodden episode 132, en episode som ble publisert på fredag. Frode Lia, Lars Dybwad og Thorstein H. Helstad går igjennom helgens kamper med sesongavslutningen i Norge som ett av temaene.

Bonusordninger

Mange av de internasjonale aktørene i det norske markedet har bonusordninger, spesielt til nye kunder. Opprett et kundeforhold, lag et innskudd og få ut bonusen.

I Norge misliker politikere og særinteresser internasjonale aktører fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Det er gjennom overskuddet til Norsk Tipping politikerne styrer mye av idrett og kultur. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Ja, vi har et altfor høyt skattenivå uansett politisk flertall på Stortinget.

Årsaken til at staten og for eksempel idrettsforbundet går hånd i hånd i spillpolitikk, er penger. Gjennom penger kjøper politikerne oppslutning om proteksjonistisk politikk.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar