Per Sandberg: FrP har blitt et sosialdemokratisk parti

Per Sandberg, listetopp for Liberalistene, mener FrP har blitt et sosialdemokratisk parti. Sandberg har helt rett, men det er ikke Frp-leder Sylvi Listhaug som har gjort partiet rødt.

--Jeg registrerer gang på gang at Fremskrittspartiet står i spissen for å gi ytelser, og alle skal inkluderes. Alt skal være gratis. Men det finnes ingenting som er gratis. Det ligger jo i at Fremskrittspartiet har blitt et sosialdemokratisk parti på mange måter, alle skal ha ytelser. Medisiner skal bli gratis, tannhelse skal bli gratis, alt skal bli gratis. Noen skal betale dette. Fremskrittspartiet har totalt glemt og oversett små og mellomstore bedrifter, som har en så stor belastning i forhold til det som må ytes for at alle skal ha, sier Per Sandberg til TV2.

Det er nyanser som skiller de største politiske partiene. FrP som bør gi velgerne mangfold, har glidd inn i den sosialdemokratiske folderen. Det har skjedd gradvis over tid. Med bruk av skattefinansierte penger kjøper FrP oppslutning.

Sandberg ønsker å bli stortingsrepresentant for Liberalistene. Han blir ikke det, for Liberalistene bruker mindre skattefinansierte penger enn de andre. Liberalistene kommer aldri til å love «gratis» ditt og datt.

Solvik skriver om politikk

Denne artikkelen ble skrevet på grunn av en avtale med en leser om en politisk artikkel hver dag med fokus på liberal og god politikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar