Kindred med nullvisjon mot spilleavhengighet

I år startet Kindred med statistikk over hvor mye av spillinntektene som kommer fra usunt spill. Målet er at null prosent av inntektene skal komme fra spilleavhengige innen utgangen av 2023.

--Vi har ikke sett noen vesentlig endring under pandemien. Vi har et system som er basert på endringer i kundens atferd, og vi prøver å identifisere problemet før det har oppstått. Hvis vi ser en kunde med et potensielt problem, kontakter vi den kunden. Det sier Henrik Tjärnström hos Kindred, ifølge news55.se.

I 2019 innførte Sverige lisenssystemet, altså at myndighetene regulerer markedet. Regleringen hadde en negativ effekt for de kommersielle aktørene i bransjen, men Kindred mener kundene er på vei tilbake.

--Det er positive og negative aspekter i utviklingen av svensk regulering, og i utgangspunktet er vi veldig positive til omreguleringen, men visse ting må tas opp. Lisenser for andre deler av verdikjeden som leverandører og betalingsformidlere vil gi det svenske spillinspeksjonen en bedre mulighet til å håndheve systemet, sier Henrik Tjärnström.

Norge har enerettsmodellen, en illiberal modell med dårlig sosialpolitikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar