Et liv fullt av farer

Det er umulig å leve et liv uten farer. Alt mennesker foretar seg kan på en eller annen måte være farlig. Vi bør akseptere farene og sette pris på at mennesker bruker friheten.

Nå advarer Verdens helseorganisasjon (WHO) om e-sigaretter og lignende produkt. WHO mener myndighetene bør innføre passende reguleringer for å beskytte befolkningen mot de skadelige effektene, ifølge Nettavisen.

Skribenten forsvarer et hvert menneskets rett til å putte hva som helst i egen kropp. Det er ingen prinsipielle skiller mellom inntak av sjokolade, medisiner, cannabis, brennevin, EPO og sigaretter.. Selv om jeg forsvarer friheten eller eiendomsretten til egen kropp, er det ganske mye jeg aldri skal bruke eller bruke lite av. Skrevet på en annen måte: Hvis jeg fikk bestemme ville narkotika vært i salg på butikker og medisin ville vært i salg på kiosker, men jeg vil alltid ha en målsetting om å bruke så lite narkotika og medisin som mulig.

Litt frihet er aldri nok, og mennesker er ulike!

I dag er e-sigaretter med nikotin forbudt i Norge, men de blir trolig lovlige neste år; riktig nok med aldersgrense 25 år.

Solvik skriver om politikk

Denne artikkelen ble skrevet på grunn av en avtale med en leser om en politisk artikkel hver dag med fokus på liberal og god politikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar