Aldri vært enklere å foreta innskudd og uttak enn nå

Lotteritilsynet har slått til mot 35 formidlere av gambling. Tilsynet mener det har blitt vanskeligere å være i det norske markedet.

Den 1. juni 2010 innførte Norge et forbud mot pengetransaksjoner mellom norske banker og enhver form for utenlandske spillselskap, et forbud som krever at norske banker og kredittinstitusjoner stenger alle former for overføring til utenlandske konkurrenter av Norsk Tipping og Norsk Rikstoto.

En innskjerping i forskriften i 2020 gjorde det mulig å stanse pengene til og fra disse selskapene, ikke bare transaksjoner direkte til og fra spillselskapene., ifølge E24. Tilsynet mener de ser tendenser til at det begynner å bli litt lavere aktivitet i det norske markedet.

Skribentens tall tyder på det motsatte. Aktørene som Comeon, Betsson, Coolbet, Unibet og Nordicbet er mer populære enn noen gang før. Det har heller aldri vært enklere å foreta innskudd og uttak fra spillekontoen enn nå. Det norske forbudet mot pengetransaksjoner mellom norske banker og utenlandske spillselskap, er fiaskopolitikk.

Det mest spennende er hvor lenge norske formyndere vil videreføre politikken, og hva det neste trekker blir.

En liberal spillpolitikk er god spillpolitikk og politikken blir aldri for liberal!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar