Beskyttelse av MuchBetter-kontoen din

MuchBetter har sendt ut en e-post om hvordan de beskytter pengene dine. På grunn av blant annet betalingsforbudet i Norge, er det spillere som benytter seg av MuchBetter.

E-posten:

«Beskyttelse av MuchBetter-kontoen din

Har du lurt på hvordan vi holder pengene på MuchBetter-kontoen din trygge?

I denne e-posten vil vi forklare hvordan vi beskytter pengene dine.

MuchBetter er autorisert som en elektronisk pengeinstitusjon av Financial Conduct Authority (FCA). I samsvar med vilkårene fastsatt av FCA, vil MuchBetter sikre at pengene dine er beskyttet gjennom en intern prosess kjent som "sikring".

Sikring krever at vi setter opp  en  dedikert  bankkonto  der vi har alle våre kunders penger. Hovedfunksjonen til denne sikringskontoen er å skille pengene dine fra våre operasjonelle midler og å blokkere tilgang til disse pengene av tredjeparter.

Det er viktig å huske at pengene dine hos MuchBetter ikke dekkes av Financial Services Compensation Scheme (FSCS), så hvis FSCS-beskyttelse er viktig for deg, bør du i stedet vurdere å åpne en bankkonto. Vi tar beskyttelsen av pengene dine veldig alvorlig, og vi gjør dette bare i tråd med FCA-reglene, men annerledes enn FSCS. I praksis betyr dette at hvis du hadde £100 000 på en bankkonto og banken gikk i likvidasjon, ville du bare fått opptil £85 000 fra FSCS. Imidlertid, hvis du skulle ha samme beløp i MuchBetter-lommeboken din, og vi skulle gå i likvidasjon, ville alle midlene dine bli beskyttet.

Sikring er hvordan vi beskytter pengene du har i din e-lommebok. Midlene dine er beskyttet så snart de er mottatt og til de forlater lommeboken din.

Hva dette egentlig betyr for deg

I det usannsynlige tilfellet at MuchBetter skulle gå i likvidasjon, ville alle midlene dine bli beskyttet da disse er skilt fra våre operasjonelle midler. Denne beskyttelsen fortsetter å være på plass selv om vår egen virksomhet avsluttes fordi pengene fortsatt vil bli holdt av banken og være tilgjengelige for deg og ikke vil være tilgjengelig for tredjeparter.

Vi håper dette setter tankene dine i ro og forsikrer deg om at du er i trygge hender med MuchBetters sikringsprosess.

Takk

MuchBetter-teamet»

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar