Krangler med Norsk Tipping om millionpremie

En Norsk Tipping-kunde krangler med det statlige selskapet om storpremie i spillet Pengedryss, en dialog som har pågått lenge mellom kunden og selskapet.

I den første meldingen fra Norsk Tipping og kundekonsulenten Silje, kommer det frem at så lenge ett eller flere av vinnertallene er skrapet frem skal det bli premie. Premien uteblir fra Norsk Tipping.

Etter hvert i saksbehandlingen beklager Norsk Tipping at saken har tatt lang tid å behandle og skriver følgende til personer som burde hatt en velfylt bankkonto akkurat nå:

«Pengedryss var konstruert slik at når man spiller flere enn én gang, gjenbrukes grafikken og informasjon som er lik på alle lodd (farge, mønstre, design, etc.) fra telefonens minne, i stedet for å laste opp på nytt fra vår server hver gang. Trekningsinformasjon/spillresultatet som er unikt for hvert lodd, skal hentes fra det aktuelle loddet du skraper.

Vår testing har nå avdekket at telefonen av typer du har, i noen tilfeller også gjenbruker deler av spilldataene/trekningsinforma fra tidligere kjøpte lodd. (Noen ord borte fra teksten og dermed er setningen forkortet)

Hvis dette var et vinnerlodd, ville premien bli markert, og når spillet var slutt, ville du fått en animasjon som indikerer at det var et vinnerlodd. I ditt tilfelle var det ingen premie på loddet, og ved gjenskaping av spillet ser Norsk Tipping at du fikk en «beklager – ingen premie-melding».

Norsk Tipping har gjenskapt det konkrete spillet du kjøpte, og kan fastslå at spillet dessverre ikke ga premie, selv om grafikken på grunn av det vi har beskrevet ovenfor, kunne gi deg som kunde inntrykk av noe annet.

I denne saken er det uoverensstemmelse mellom grafikken som presenteres for deg og spillet som er registrert i Norsk Tippings sentralsystem. Sentralsystemet er avgjørende for hvorvidt spilleren er berettig premie».

Hvis du er i tvil: Staten er kynisk! Staten er mer kynisk enn Solvik, som ligger ganske høyt på kynismelisten.

Lotteritilsynet advarer

Lotteritilsynet har advart og advarer norske spillere mot aktører i det uregulerte nasjonale markedet. Ett av argumentene for advarslene, er at pengepremier ikke blir betalt ut til din konto. Det er for øvrig noe norske politikere legger opp til gjennom betalingsforbundet fra 1. juni 2010.

Kanskje på tide Lotteritilsynet også kommer med en advarsel mot Norsk Tipping? Bare en tanke lissom.

En liberal spillpolitikk er god spillpolitikk og politikken blir aldri for liberal!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar