Hundre prosent oppslutning om tysk seier (Sjekk tallene og se hvor lite penger noen av spillerne satser)

Det er sjelden at tallene hos Coolbet viser 100 prosent innsats på én varianten i ett spill, men det er sannheten i kvalifiseringskampen mellom Tyskland - Nord-Makedonia. Statistikken viser også at tallene ikke forteller hele sannheten. Det er nemlig satt litt innsats på både uavgjort og Nord-Makedonia-seier.

35 minutt før avspark var det satt 73 750 kroner på 1, x og 2 i kampen Tyskland - Nord-Makedonia. 7 914 spill, eller 73 428 kroner, var plassert på tysk seier. 22 spill, eller 76 kroner, var satt på uavgjort. 64 spill, eller 246 kroner, var plassert på Nord-Makedonia-seier.

Tallene på Coolbet.com, spesielt uavgjort og borteseier, viser at noen spillere setter veldig lav innsats. 76 kroner har for eksempel blitt til gjennom 22 spill. Det er et par kroner i gjennomsnitt per spiller som valgte uavgjort i kvalifiseringskampen.

Skribenten ser ikke poenget med å sette tre kroner på ett spill på oddsen, men heldigvis er menneskene forskjellige. Det viktigste er at spillerne aldri bruker mer penger enn de har råd til å tape!

Avspark klokken 20:45.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar