Liberalister i nord kan stemme på Per Sandberg

Per Sandberg, tidligere statsråd, nestleder i FrP og stortingsrepresentant, meldte seg ut av FrP i september og inn i Liberalistene. I helgen ble han nominert på førsteplass i de to nordligste valgkretsene for Liberalistene.

Det er mye det er mulig å si/skrive om Per Sandberg, både på godt og vondt. Han er ekstremt kunnskapsrik, spesielt på de områdene han jobbet med i Stortinget og i regjeringen. Han har blitt mer liberal med årene. Ja han er en liberalist, selv om det finnes liberalister som er mer konsekvente ideologisk enn det han er.

For et par år siden var det utenkelig at han skulle forlate FrP. Mange tullinger i FrP, spesielt Oslo FrP, gjorde valget enkelt for Sandberg.

Ved valget i høst kan liberalister helt i nord stemme på Per Sandberg, noe som var utenkelig for relativt kort tid siden. Forhåpentligvis får Per Sandberg godt med stemme i både Finnmark og Troms. Det blir i alle fall spennende å se hvordan han skal drive valgkamp i Nord-Norge. Det er nok av saker å gripe fatt i.

Litt frihet er aldri nok!

Solvik skriver om politikk

Denne artikkelen ble skrevet på grunn av en avtale med en leser om en politisk artikkel hver dag med fokus på liberal og god politikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar