Sliter med å putte inn penger hos din bookmaker? Stortinget har skylden, stem på et liberalt parti ved valget 2021

Akkurat nå er det en del oddsspillere som sliter med å sette inn penger hos sin bookmaker, penger til hygge og underholdning i forbindelse med kveldens fotball.

I romjulen har betalingsforbudet, forbud mot pengetransaksjoner mellom norske banker og enhver form for utenlandske spillselskap, vært vellykket for norske formyndere. For en gangs skyld har forbudet fra 1. juni 2010 stort sett fungert etter hensikten. Slapp av, om få dager vil det igjen være system som går rundt det norske forbudet. Få dager er forresten en fattig trøst for norske spillere i kveld.

Det er Stortinget som har skylden for at du akkurat nå sliter, og Stortinget består i stor grad av en gjeng formyndere som vil styre dine valgmuligheter. Ved valg 2021, stem på liberale politikere; politikere som aksepterer din frihet og din rett til å gjøre hva du vil med egne penger. Liberalistene er et godt alternativ, men det er også FrP i spillpolitikk.

Hva jeg mener om høyrepolitikere, venstrepolitikere, KrF-politikere, arbeiderpartipolitikere, senterpartipolitikere, SV-politikere akkurat nå? Vel, det egner seg ikke på trykk.

Hvordan jeg har løst problemene med innskudd? Jeg har en del penger på konto, men har også brukt utenlandske forretningsforbindelser som har puttet inn penger for meg. Ingen forbud lurer liberalister, personer som elsker frihet!

En liberal spillpolitikk er god spillpolitikk og politikken blir aldri for liberal!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar