Kommisjonærene skal hjelpe Rikstoto-kunder

Fra 1. januar kommer det nye regler for spillegrenser som følge av krav i Norsk Rikstotos konsesjon. De nye reglene innebærer at hver spiller maksimalt kan tape 20 000 kroner per 30 dager, rullerende over en 90 dagers periode. Kunden kan også velge å spille for de gevinster man får fra 1. januar 2021, rullerende 365 dager.

Norsk Rikstoto er valgt av myndighetene til å være den eneste aktøren som får lov til å tilby hestespill i Norge. Dette innebærer blant annet at alt hestespill skal skje registrert og at spilleren skal sette egne spillegrenser. Det er strenge krav fra myndighetene til å forebygge, oppdage og reagere på uheldig spilleadferd, og til å iverksette tiltak overfor dem som får problem.

For å oppfylle konsesjonskravene vil Norsk Rikstoto fra 1. januar 2021 innføre en maksimal grense på hvor mye man kan tape. I konsesjonen står det følgende: «Norsk Rikstoto skal ha etablert en totalgrense for spill og/eller tap. Denne skal fungere som et sikkerhetsnett for spillere som har problemer med å sette grenser for egen spilleaktivitet».

Norsk Rikstoto ber alle våre kunder om å oppdatere sine spillegrenser.

Norsk Rikstoto har mange kommisjonærer. Alle kommisjonærene er klare til å hjelpe kundene med å oppdatere spillegrenser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar