Everton – Manchester City. Nam!

Oppdatert: Kampen utsatt. 

Det er deilig Premier League-fotball i ettermiddag og kveld. Tre kamper blir spilt med Everton – Manchester City som toppoppgjøret i dagens meny.

Begge klubbene kjemper om de øverste plassene i Premier League.

Avspark klokken 21:00 og du kan se kampen på TV2 Sport Premium.

Manchester City er klar favoritt hos bookmakerne, men oddsen på Everton-seier er fristende høy. Oddsen har variert en del hos noen av bookmakerne de siste dagene.

Bruk bonus

Har du hørt mye om de internasjonale bookmakerne, hørt advarslene fra norske myndigheter? Vel, sett inn 100 kroner og prøv selv. Det er ufarlig, til tross for hva norske politikere og Lotteritilsynet sier i debattene. Forutsetningen for hyggespill er at du har 30, 50 eller 100 kroner du har råd til å tape!

Er du ny kunde gir mange av aktørene deg bonus, penger du får til spill. Vær liberal, bruk kommersielle bookmakere. Tving norske politikere til å endre spillpolitikken.

Sosialdemokratiske politikere, uansett om de har røde eller blåe slips, ønsker mest mulig penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Det er gjennom overskuddet til Norsk Tipping politikerne styrer mye av idrett og kultur. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger gjennom en oljedopet økonomi. Ja, vi har et altfor høyt skattenivå uansett politisk flertall på Stortinget.

Bruker du oddsen som hygge og underholdning med små beløp, er spill fullstendig ufarlig. Det er din frihet, en frihet som medfører betydelig med ansvar. Bruk friheten fornuftig, uten at det er et fasitsvar på hva som er fornuft i denne sammenhengen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar