Snapp etter Radio Nordkapps kveldssending på fredag: Renate Nilsen er sjokkert!

Renate Nilsen var en av mange innringere under Radio Nordkapps kveldssending på fredag, ei sending i regi av Honningsvåg Handel og Industriforening.

Programlederne Bjørg Olsen og Linda Hansen delte ut mange premier fra medlemsbedrifter, bedrifter som er flinke til å støtte opp om frivillig sektor på cirka 71 grader nord. Uten lag og foreninger ville det i praksis vært vanskelig å bo på Magerøya.

Skribenten har akkurat fått en snapp fra Renate Nilsen, en av lytterne som var aktiv under sendinga. Jeg tror aldri jeg har hørt Nilsen så ofte på radio som på fredag.

I videoen viser hun frem alle premiene hun vant, premier hun hentet hos Karl A Hansen i dag. Hun er sjokkert og veldig gledelig overrasket over alt hun vant hos de lokale bedriftene. Det er artig å høre fornøyde lyttere!

I Radio Nordkapp har vi en politikk i forbindelse med kveldssendingene, at programlederne ikke får mase på det lokale næringslivet om premier. Vi skal ikke være en del av køen av lag og foreninger som bedrifter må prioritere hardt imellom. Når en bedrift gir bort en premie, gir bedriften, i alle fall teoretisk, bort en del av overskuddet. Bedriftene i Nordkapp er fantastiske til å støtte opp om lag og foreninger.

Ettersom Honningsvåg Handel og Industriforening hadde ansvaret for sendingen, så vi med vilje bort fra Radio Nordkapps politikk om premier.

Og ja, konkurranser er artig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar