Napoli – Roma. Nam!

Høydepunktet i Serie A i dag er kampen mellom Napoli – Roma. Begge klubbene kjemper om de gjeveste plassene, selv om Roma har startet sesongen best. Det skiller tre poeng mellom klubbene.

Avspark klokken 20:45. Det er mulig å se kampen fra

Stadio San Paolo på Strive.

Utvalgt bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:

Comeon: 2,15, 3,70, 3,25. 

LeoVegas: 2,20, 3,65, 3,20.

Betsson: 2,12, 3,70, 3,20.

Expekt: 2,13, 3,72, 3,22.

Coolbet: 2,12, 3,73, 3,44.

Unibet: 2,17, 3,65, 3,15.

Nordicbet: 2,15, 3,75, 3,25.

Bookmakerne kan endre oddsen i løpet av dagen.

Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

De beste alternativene

De utenlandske aktørene i det nasjonale uregulerte markedet er mye bedre enn Norsk Tipping. Norske politikere misliker de utenlandske selskapene fordi formynderne ønsker at dine spill skal gi inntekter til staten, penger politikerne kan fordele til mer eller mindre gode formål. Selv om norske politikere fører en proteksjonistisk politikk, er det lovlig å benytte de utenlandske bookmakerne. Det er rett og slett fornuftig å vedde hos aktører med mange valgmuligheter.

Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med fotballdagen.

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende. Innsatsen kan være lav og likevel kan det bli en pirrende ettermiddag og kveld.

Spill gjør livet litt artigere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar