Frekk video under radiobingoen

Se for deg at du sitter i studio og leder en sending der den samlede premiepotten er på 107 000 kroner. Spill om penger er spennende. Du er kjempe, kjempe konsentrert.

Midt under sending, eller egentlig i slutten av spill én, får du en frekk video via Instagram, en forsendelse fra en norsk programleder du har hatt kontakt med i noen uker. I videoen ligger hun i sengen, nesten peise naken. Hun har en genser på seg, men du ser rumpa stikke opp fra madrassen. Hun snakker om diskusjonen vi hadde i ettermiddag, om innholdet i hennes neste sending. Hun er venstrevridd, skikkelig blodrød. Flørten mellom oss er egentlig diskusjoner, politiske diskusjoner. Ja, du stinker på flørt! Hun er for kjønnskvotering og et litt høyere skattetrykk. Hun har ingen forståelse for ønsket om å beholde mer av egne penger.

Du hører henne bable i videoen, men ser mest på munnen, genseren, og rumpa som er noen centimeter over madrassen og dyna. Du tar av headsettet, går en runde i studio og heldigvis ringer telefonen. Du skrur av hennes Instagram-babling og setter en ny bingospiller på lufta. Nok en gang deler du ut en pengepremie i Radio Porsangers radiobingo.

Nå skal jeg ringe programlederen og skjelle henne ut!  Slike videoer må hun aldri sende under direktesendt radio.

Om bingoen gikk bra? Ja, en nesten perfekt radiosending. Perfekte radiosendinger er fryktelig vanskelig å lage. Så Solvik er mer enn fornøyd med innsatsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar