Elitekurset i FpU er noe av det artigste Solvik har vært med på

Tidlig på 90-tallet gjennomførte jeg elitekurset i FpU. Omtrent én uke uten søvn, og knallhard skolering i ideologi, politikk og mediehåndtering. Elitekurset er noe av det artigste jeg har vært med på, det kurset som har formet mange av mine standpunkt. Det er vanskelig med få ord å beskrive hvor bra FpUs elitekurs var på 90-tallet.

Nå skal Liberalistene arrangere elitekurs. Ung og medlem av Liberalistene? Søk om plass! Som deltaker får du en opplevelse du aldri glemmer!

Elitekurset er gratis og tilgjengelig for alle betalende medlemmene av Liberalistene, men for å holde kvaliteten høy nok fokuserer partiet på de ti som virkelig vil være med hvert år. Kanskje det beste kurset du kan få av partiet er nettopp dette? Bli del av den snart eksklusive klubben av elitekursdeltagere!

Alle partiene bør skolere medlemmene. Kunnskap er viktig, og kunnskap om liberalisme er i tillegg deilig sammenlignet med de andre ideologiene.

Fristen for å søke om plass på elitekurset i Liberalistene er satt til 1. desember.

Solvik skriver om politikk

Denne artikkelen ble skrevet på grunn av en avtale med en leser om en politisk artikkel hver dag med fokus på liberal og god politikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar