Satset fem kroner, vant 544 944 kroner på oddsen

Coolbet tapte grådig med penger på en Oslo-mann i 30-årene som spilte på oddsen. Mannen satset fem kroner og fikk utbetalt 544 944 kroner.

Kupongen bestod av en kombinasjon på 12 kamper eller 12 objekt. Oddsen på kupongen var 108 998, ifølge tipsbladet.no.

Det var én storfavoritt på kupongen med oddsen 1,37. Resten hadde oddsen fra 1,73 til 4,70. Det var fem kamper med over tre i odds.

Oslo-mannen kopierte kupongen til en kunde fra Estland. Den estiske kunden satset litt mer og vant utrolige 98099,04 Euro på kupongen. Coolbet.com har en funksjon med innkommende spill.

Oslo-mannen har ikke bestemt hva han skal bruke pengene på, men han har lyst på en ferie sammen med familien så snart koronapandemien er over.

Hygge og underholdning

For de aller fleste er oddsen hygge og underholdning, uten ulemper bortsett fra tap av små summer. Alt koster penger i dag, fra brus, kino, teaterforestilling til fotballkamp på stadion. Hvorfor norske politikere motarbeider hobbyen mange nordmenn har, er uforståelig. Eller de beskytter Norsk Tipping mot konkurranse, men også det er ulogisk i en verdensorden der det er umulig å stenge Norge ute fra resten av verden.

Spill gjør livet litt artigere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar