Fortsetter kampen mot aktører Statens Pensjonsfond Utland, oljefondet, har tjent godt med penger på

ØKOKRIM og Lotteritilsynet har laget en felles veiledning for banker og finansforetak. Formålet med felles veiledning er å bidra til at banker og andre finansforetak får en bedre forståelse av hva som skal rapporteres til hvem i forbindelse med ulovlig pengespillvirksomhet, ifølge Lotteritilsynet på nett.

Lotteritilsynet kaller altså lovlige selskap, selskap Statens Pensjonsfond Utland har tjent penger på, for ulovlige selskap. Norsk spillpolitikk er ondskap, det er proteksjonisme!

Den 1. juni 2010 innførte Norge et forbud mot pengetransaksjoner mellom norske banker og enhver form for utenlandske spillselskap, et forbud som krever at norske banker og kredittinstitusjoner stenger alle former for overføring til utenlandske konkurrenter av Norsk Tipping og Norsk Rikstoto. Spilleselskapene og samarbeidspartnere har utviklet løsningen som gjør at borgere får overført penger til spill, hygge og underholdning.  Det skulle bare mangle at system ble og blir utviklet. Er 1 000 kroner i innsats ufarlig hos staten, er det like ufarlig hos kommersielle aktører.

Forbudet mot pengetransaksjoner har vært en fiasko siden 2001. Den nye veiledningen fra de statlige enhetene retter ikke opp dette inntrykket.

En liberal spillpolitikk er god spillpolitikk og politikken blir aldri for liberal!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar