Champions League med dansk besøk i Liverpool

Det er igjen klart for Champions League-kamper. Publikum kan følge flere svært interessante oppgjør, blant annet Liverpool mot Midtjylland på Anfield.

Avspark klokken 21:00. Du kan se kampen på TV2 Sport 1.

Etter den første runden i Champions League har Liverpool tre poeng, mens Midtjylland tapte den første gruppespillkampen.

Bookmakere er rimelig samkjørte på hva Liverpool-seier er verdt.

Utvalgte bookmaker med odds på Liverpool-seier:

Comeon: 1,12.

Betsson: 1,12.

Expekt: 1,15.

Coolbet: 1,12.

Unibet: 1,14.

Nordicbet: 1,12.

Husk at oddsen kan endre seg i løpet av dagen. Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

Enormt med valgmuligheter

De utenlandske aktørene i det norske uregulerte markedet er mye bedre enn Norsk Tipping. Norske politikere misliker de utenlandske selskapene fordi formynderne ønsker at dine spill skal gi inntekter til staten, penger politikerne kan fordele til mer eller mindre gode formål. Selv om norske politikere fører en proteksjonistisk politikk, er det lovlig å benytte de utenlandske bookmakerne. Det er rett og slett fornuftig å vedde hos aktører med mange valgmuligheter.

Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. Pengene kan du putte på et veddemål i forbindelse med kampen eller noen av de andre kampene i dag. Det kryr av valgmuligheter på oddsen i forbindelse med fotballdagen.

Oddsen gjør fotballkamper ekstra spennende. Innsatsen kan være lav og likevel kan det bli en pirrende kveld. Til og med Liverpool-seier kan gi god utbetaling for spillere som velger noe annet enn 1.

Spill gjør livet litt artigere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar