Har tippet riktig resultat i seks av 65 kamper

I Nordkapp er det en spesiell tippekonkurranse blant supportere som er samlet i Nordkapp Premier League Supporter´s. Medlemmene sympatiserer med klubber i Premier League og Championship. Det er unikt at Liverpool-supportere og Manchester United-supportere ser kamper sammen i samme supporterklubb.

Denne sesongen, en spesiell sesong på koronapandemien, har det blitt arrangert 65 konkurransekamper og én kamp gjenstår. Vinneren Andreas Børvik har tippet riktig sluttresultat i seks av kampene. Det sier mye om hvor vanskelig det er å tippe riktig resultat. Nei Andreas Børvik har ikke deltatt på alle kampene, men likevel.

Resultatoddsen
Det er en del oddsspillere som har forelsket seg i den delen av oddsmenyen med riktig resultat på kamper. Oddsen på slike spill er vanligvis høy. Innsats på 100 kroner kan gi flere tusen kroner i fortjeneste dersom man treffer på et par resultat Tippekonkurransen i Nordkapp viser at resultattipping er vanskelig.

I november i fjor var det en Las Vegas-kunde som traff med tre riktige resultat på oddsen. 30 kroner i innsats ble til utbetaling på over 50 000 kroner.

Oddsen kan gi masse underholdning for en veldig lav pris. Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar