Fungerende ordfører i Grimstad spiller radiobingo

Ifølge henne selv gjør hun i dag noe hun ikke kan. Jeg tror hun får en flott opplevelse, selv om hun spiller radiobingo i en annen stasjon enn Radio Porsanger som har bingo i kveld klokken 21:00.

Lene D. B. Langemyr er en fremtredende FrP-politiker, varaordfører og nå fungerende ordfører i Grimstad. Hun har sammen med venner kjøpt bingoblokker og skal spille radiobingo.

Vinnerblokker? Blokkene til Lene D. B. Langemyr

Først og fremst støtter hun lokalradio, noe som er en typisk FrP-sak. Fremskrittspartiet er det mest lokalradiovennlige partiet på Stortinget og har alltid vært det. Dessuten får hun og vennene god underholdning. Uansett inntekt eller status er det fryktelig pirrende å spille om de store pengene, for eksempel 100 000 kroner som både Sørlandsradioen og Radio Porsanger har i lykketallpotten.

Radiobingo er et spill for alle mulige mennesker, uansett status.

Om jeg er overrasket over at Lene D. B. Langemyr spiller radiobingo? Ja, litt. Radiobingo er ikke det jeg forbinder med den blide og fargerike FrP-politikeren. Desto mer hyggelig at hun søker spenning på denne måten samtidig som hun støtter Sørlandsradioen økonomisk.

Skribenten leder Radio Porsangers radiobingo i kveld klokken 21:00. Jeg ser ikke bort ifra at det blir sendt noen meldinger til Sørlandet i løpet av sendingen, kun for å høre hvordan det går med Langemyr & co.

Støtt din lokalradio, spill radiobingo!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar