Bodø/Glimt-inspirert lag i Turn

Jeg så jentespillerne til Vegard Sannes og Hege-Beate Tauselv for første gang for noen år siden på Honningsvåg stadion. De imponerte stort! Nå har de blitt eldre og deltar i seriespill for jenter 17. Jeg skal garantert se et par kamper med det Bodø/Glimt-inspirerte laget i Turn.

Smittesituasjonen i Norge er stabil. Derfor åpner regjeringen for at barne- og ungdomsidretten fra 1. august får unntak fra 1-metersregelen. Denne beslutningen innebærer at det igjen blir fotballkamper for aldersbestemte fotballspillere.

De ulike fotballkretsene har satt opp terminlistene for aldersbestemte lag.  Fra begynnelsen av august og utover høsten blir det kamper på norske fotballbaner. Hurra!

Hva som skjer med seniorlagene, breddefotballen for voksne, er fortsatt usikkert. Forhåpentligvis kan seniorspillerne trene normalt fra 10. august med kamper etter et par uker med trening. Om regjeringen åpner opp for dette, er fortsatt usikkert.

Vegard Sannes er forresten en Bodø/Glimt-legende og Hege-Beate Tauselv er Turn-legende. Sammen trener de Turns jenter 17, et lag som i Bodø/Glimt-stil trolig vinner mange av kampene utover høsten.

Honningsvåg Turn & Idrettsforening er det desidert største idrettslaget i Nordkapp. Det er idrettslaget som er skribentens grasrotmottaker.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar