Politikernes viktigste jobb bør være å ivareta den private eiendomsretten

Staten bør sørge for at dine verdier er så trygge som mulig. Den private eiendomsretten er selve hjørnesteinen innenfor et sivilisert samfunn. Politikere som gir blaffen i den private eiendomsretten, leker med systemet som har skapt velstand, utvikling og fremskritt. De leker med din framtid! Brudd på eiendomsretten avler nye brudd, noe Norge er et godt eksempel på.

Lotteritilsynet gjennomfører i sommer en undersøkelse blant banker og finansintuisjoner om hvordan bankene og finansintuisjonene stopper pengepremier og innskudd fra/til aktører i det uregulerte nasjonale markedet. Staten gjør altså sitt ytterste for at du ikke skal få gevinster du fortjener etter spill hos kommersielle aktører. Å hindre utbetalinger av gevinster er ondskap satt i system. Heldigvis har de kommersielle bookmakerne utvikler ordninger som sikrer dine verdier, men staten etter vedtak i Stortinget gjør det ikke enkelt for aktørene.

Betalingsforbudet trådte i kraft 1. juni 2010. Denne skribenten er én av flere som har omtalt forbudet som en fiasko. Forbudet har kun ett formål, nemlig beskytte Norsk Tipping mot konkurranse. Norsk spillpolitikk er ondskap satt i system!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar