Barcelona - Atletico Madrid. Nam!

Til å være tirsdag er det mange valgmuligheter i oddsmenyen innenfor fotball i dag. Den største fotballkampen blir spilt i Spania, La Liga-kampen mellom Barcelona - Atletico Madrid. Nam! Nam!

Du kan se kampen på Strive, avspark klokken 22:00.

Barcelona trenger tre poeng for å henge med Real Madrid i racet om ligamesterskapet. Atletico Madrid ligger på tredjeplass. Det er foran kveldens oppgjør elleve poeng som skiller klubbene på tabellen i La Liga. Dette blir trolig mer spennende enn antall poeng tilsier.

Utvalgte bookmakere med odds på hjemmeseier, uavgjort og borteseier:
Comeon: 1,80, 3,65, 4,45.
Betsson: 1,84, 3,70, 4,30.
Expekt: 1,83, 3,60, 4,42.
Coolbet: 1,89, 3,63, 4,43.
Unibet: 1,82, 3,60, 4,70.
Nordicbet: 1,84, 3,70, 4,30.

Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

Norge er avhengig av handel på tvers av grenser
Hvis du fortsatt skal få tilbud om helsetjenester, utdanning og pensjon, må det være handel på tvers av grenser. Norge er helt avhengig av handel på tvers av landegrenser. Proteksjonisme passer den norske velferdsstaten ganske dårlig. Til tross for at norske politikere bør stimulere og legge til rette for internasjonal handel, ønsker regjeringen og Stortinget en proteksjonistisk spillpolitikk. Dette henger ikke på greip. Hvis politikere i andre land hadde tenkt slik norske politikere tenker innenfor spillpolitikk, kunne du vinket farvel til mye av den skattefinansierte velferden du nyter godt av.

Malta har hatt stor økonomisk vekst de siste årene. Én av årsakene er myndighetenes satsing på spilleselskap, noe Det internasjonale pengefondet bekrefter. At store folkemasser kommer seg ut av fattigdom er én av mange fordeler med globaliseringen. Dersom Stortinget fikk bestemme ville Malta fortsatt slitt økonomisk. Proteksjonisme smaker aldri godt!

En liberal spillpolitikk er god spillpolitikk og politikken blir aldri for liberal!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar