Vegard Forren innrømmer gamblingsproblem og problemene har kommet under enerettsmodellen

Enerettsmodellen er elendig sosialpolitikk. Derfor har land etter land liberalisert spillpolitikken. Norge har dessverre gått motsatt vei, på grunn av politikernes pengeavhengighet. Spillemidlene, altså overskuddet til Norsk Tipping, gir milliarder av kroner hvert år.

Den store nyheten for mange fotballsupportere i dag, er at Molde-spiller Vegard Forren innrømmer at han har et spilleproblem. Han har i tillegg tatt penger fra spillenes fellespott, ifølge TV2.

Ta penger fra andre er tyveri, men istedenfor å isolere spilleren bør klubben, medspillere, supportere, venner og familie stille som medhjelpere. Alle problem kan løses, også Vegard Forrens spilleproblem.

Spill skal være hygge og underholdning, og de fleste nyter spill som en hobby. Det vil dessverre alltid være noen som spiller for mer penger enn de har råd til å tape. Det vil skje uansett hvordan Stortinget utformer spillpolitikken. Målsettingen bør være at færrest mulig skal ha problem med gambling og ansvar for egne handlinger er de absolutt viktigste ordene.

Lykke til Vegard Forren!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar