Den følelsen når du får blod i tissen på Nordvågveien

Du går i ditt eget tempo på Nordvågveien, på cirka 71 grader nord. Tankene er der de bruker å være når du går trimtur. Du hører nyheter, og syns livet er greit. Plutselig kommer det varsler og mange meldinger fra og på mobiltelefonen. Du ser på beskjedene og fellesnevneren er oppstart av Premier League igjen, onsdag 17. juni med kampene Man City - Arsenal og Aston Villa - Sheff Utd. Du begynner å drømme om at Liverpool vinner ligaen og får blod i tissen. Nam! YNWA.

Det er mange som er skeptiske til fotball og idrett i dagens situasjon, men altså; livet skal gå videre. Kan fotballen rulle uten store helsemessige konsekvenser, skal det være kamper. Toppidrett betyr å konkurrere!

Oddsen
Fra 17. juni og ut måneden, juli og august kommer til å bli eldorado for oss som liker spill, hygge og underholdning gjennom oddsspill. Vi får enormt mange valgmuligheter i de forskjellige oddsmenyene. Sommeren trenger ikke bli tragisk, selv om det er deprimerende at få utlendinger skal besøke Norge i sommersesongen.

De grå hverdagene trenger litt farge. Spill gir mange av oss et bredt fargekart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar