Grasrotandelen blir snart utbetalt

Snart blir grasrotandelen utbetalt til lag og foreninger i Norge. Dette er svært viktige inntekter for frivillig sektor, ikke minst i situasjonen Norge er i akkurat nå.

Koronaepidemien har medført en rekke utsatte og avlyste idrettsarrangement. Dette har gitt redusert omsetning i det statlige selskapet, blant annet på oddsen. I tillegg har tippekupongen og multix blitt innstilt. Dette kan medføre lavere beløp til aktørene i frivillig sektor.

Om Grasrotandelen
Grasrotandelen er penger direkte til samfunnsnyttige formål, til aktiviteter laget av mangfoldet av organisasjoner i Norge. En herlig ordning mange i frivillig sektor nyter godt av. For lag og foreninger har Grasrotandelen blitt en viktig inntektskilde.

Det er Norsk Tipping, Brønnøysundregistrene, Kulturdepartementet og Lotteri- og stiftelsestilsynet, som samarbeider om ordningen og som har oppgaver knyttet til Grasrotandelen.

Leverer du for eksempel inn Eurojackpot til fredag på nett eller hos en kommisjonær, sørg for at du har en grasrotmottaker. Det er penger som skaper aktivitet i ditt lokalmiljø!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar