Liberalisten og kvinnelig politiker i Arbeiderpartiet med ett ønske til bookmakere: Lag spill på om Lotto-verten bruker skinnbukse!

Jeg er en av Norges mest liberale menn og synes det meste av frie handlinger, handlinger med fravær av tvang, er akseptabelt. Hun er politiker for Arbeiderpartiet og ufattelig sexy i skinnbukse. Vi fulgte Love Island på TV2 sammen, årets pute-TV på norske skjermer.

Nå har vi ett ønske til kommersielle bookmakere i det norske markedet, nemlig lag veddemål på om Lotto-verten bruker skinnbukse. Oddsen på ja vil alltid være mye høyere enn nei, men av og til slår staten på stortromma og verten viser seg på TV i skinn. Det kan smelte hjerte ja, både liberalistisk og sosialdemokratisk hjerte.

Om jeg kan røpe navnet på politikeren? Nei! Offisielt er Arbeiderpartiet og hun for enerettsmodellen, men hun skjønner fordelene med konkurranse og lisenssystemet. Hun vil ikke komme ut av skapet, ikke enda i alle fall.

For ordens skyld. Selv om vi har veldig god smak, hører kommersielle bookmakere altfor sjelden på oss. Hvorfor det har blitt slik, har vi ikke et godt svar på.

Skinnbukse, nam. Oddsen, nam. Nam.

Oddsen gjør livet litt morsommere. Spill aldri for mer penger enn du har råd til å tape!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar