Jeg har lyst å gi Andreas Børvik bursdagsgave, og bookmakere bør utvikle ordninger med gavekort

I dag har Andreas Børvik bursdag, en oddsspiller, trener, lærer, entertainer, revyartist og sosialdemokrat på cirka 71 grader. Jeg kunne faktisk tenkt meg å gi Børvik en bursdagsgave, men er usikker på hva jeg skal kjøpe. Jeg er usikker på om jeg har tid til å lete etter gave til den personen som sender meg flest oddstips i løpet av en normal uke.

Det ville vært langt enklere om bookmakere i det norske markedet utviklet gavekort, utviklet løsninger der vi kan bruke et allerede eksisterende system på nett til å gi gaver. Spilleverandøren Steam har en slik løsning og det bør være mulig å bruke lignende løsninger for kommersielle bookmakere.

En oddskupong eller et gavekort på kasino ville vært den perfekte bursdagsgaven til herlige Andreas Børvik, selv om handel hos en lokal bedrift er viktigere for lokalsamfunnet.

Nestleder i Utdanningsforbundet
For øvrig tror jeg det brygger opp til skoledebatt neste gang Solvik og Børvik møtes. Mens jeg i dagens skolesystem vil privatisere mye av det elevene lærer i skolen, liker Børvik det jeg definerer som tull og tøys. Hva som er tull og tøys? Det kommer an på øynene som ser, men liberalister har andre holdninger enn sosialdemokrater. Bedre bruk av skattefinansierte penger er viktig for liberalister! Innhold i skolen fortjener mye mer oppmerksomhet og det gjør ingen ting om det er debatter mellom personer/politikere som er svært uenige.

For mye innhold gjør norsk skole dårligere, etter min mening.

Andreas Børvik er nestleder i Utdanningsforbundet Nordkapp og helt uenig i Solviks syn på utdanning.  Ja da; jeg er en av Norges mest liberale menn og ønsker klare grenser for hva staten, fylkeskommunene og kommunene, skal drive på med.

Oj Andreas Børvik, jeg glemte visst det viktigste; gratulerer med dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar