Unge Solvik vil ha sin egen håndballekspert, Hege-Beate Tauselv, på fotballtrening

Hege-Beate Tauselv var en god fotball- og håndballspiller. Hun bruker fortsatt mye tid på idrett, men som tillitsvalgt på ulike nivå. Hun er en legende i det lokale idrettslaget.

Tauselv har kommet i satt alder, selv om hun aldri innrømmer dette selv. Selv om har passert de 40 er hun i imponerende god form og ser bra ut.

Du kjenner Tauselv best som oddsekspert på dette nettstedet.

I Honningsvåg er det fotball for damer på onsdager, treninger uten forpliktelser. Damer spiller fotball kun for artighetsskyld i det vi kaller friarealet i idrettshallen. Av en eller annen merkelig grunn har Tauselv droppet treningene, til tross for at hun elsker fotball. Unge Solvik vil ha oddseksperten tilbake på fotballbanen og gjør sitt ytterste for at hun skal møte i friarealet på onsdag.
(Solvik_liberal, på Snapchat)

Kjære Hege-Beate, tenk deg å ta tunnel på Hanne Benjaminsen eller springe forbi Hilde Horn. Det må jo være fristende for alle som liker å konkurrere.

Damer har forresten spilt fotball og vært sosiale i et par år i Honningsvåg på cirka 71 grader nord. Hilde Horn ønsker, ifølge Radio Nordkapp, flere damer på trening. Denne delen av befolkningen bør ta oppfordringen til etterretning. Fotball, kun for artighetsskyld, er gøy og uforpliktende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar